Velká letní soutěž

Vyhrajte 12 cen v hodnotě 12 000 Kč od partnerů Azub, SHOCart, Kalas, vydavatelství Cykloturistiky

Poté, co jsme vloni neuskutečnili letní soutěž, se k ní letos pro váš velký zájem vracíme. Podařilo se nám domluvit poměrně pěkné ceny, které čekají právě na vás. Půjde o poznávací soutěž, která se bude vztahovat ke speciální části týkající se Jeseníků.

Podmínky soutěže

Do slosování o přední prašnu ORTLIEB Ultimate SIX Classic, 7L, nosič RACKTIME Eco Tour 2.0, kraťasy KALAS Discover Z2 v dámské i pánské variantě a dále dres KALAS Dres Discover Z2 v pánské a dámské variantě, dále o Cykloatlas Česko od vydavatelství SHOCART, pět multifunkčních šátků z kolekce Cykloturistika, budou zařazeni ti, kteří odpoví správně alespoň na 12 otázek.

Vaše odpovědi z poznávací části očíslované (pokud některou nevíte, proškrtněte), zasílejte do 24. září 2023 e-mailem na chrpova@chrpova.cz nebo poštou na adresu Vítězslava Chrpová, Generála Svobody 49, České Budějovice, 37001, na obálku nebo do předmětu e-mailové pošty připište „soutěž o ceny“. Pozor nezapomeňte uvést své jméno a poštovní adresu, hlavně v e-mailových zprávách. Vítěze a výherce zveřejníme v č. 6/2023.

 

Ceny

Otázky k soutěži

1. Od čeho je odvozen název Jeseníky?

2. Od kdy se vyrábí v evropské ruční papírně ve Velkých Losinách historickou technologií ruční papír pro státní a diplomatické dokumenty?

3. V jaké obci se nachází nejstarší roubená stavba v Jeseníkách?

4. Po kom je pojmenována Karlova Studénka?

5. Jak se kdysi nazývala hora Praděd?

6. Kdo se zasloužil o zpřístupnění jeskyní na Špičáku?

7. Co je to Morin Khuur a v jakém muzeu v Jeseníkách se na něj můžete podívat?