Vzhledem k tomu, že už si čtenáři, autoři i já dlouho přáli nový dres, kterým by se mohli identifikovat s hodnotami časopisu a současně pomohli šířit jeho dobré jméno, připravili jsme společně s firmou Kalas model, který vychází ze současných designových trendů, v koukavých barvách jak v pánské, tak i dámské variantě. Spolupráci s firmou KALAS Sportswear jsme zvolili kvůli dlouhodobé spolupráci. Vážíme si také toho, že je celý produkt vyroben v Česku. Dresy Kalas navíc oblékají ti nejlepší, včetně mistrů světa a olympijských vítězů. Jejich výrobky splňují nejvyšší nároky na funkčnost i pohodlí a jsou ušity ze špičkových funkčních materiálů z Itálie a Švýcarska s využitím nejmodernějších technologií.

Dresy budou ke koupi pouze na objednávku. Prosím objednávejte do 1. 5. 2022 zde. Zaslány budou objednavatelům do 29. 6. 2022. Prosím dobře si dle tabulky změřte své proporce.


Cyklistický dres ELITE Spinn                                              pánská varianta

Dres má klasický střih a je vyroben z velmi příjemného materiálu spinn, který splňuje vysoké nároky profesionálních i hobby cyklistů.

  • Rukávy se skrytým elastickým zakončením snižují odpor vzduchu.
  • Anatomicky tvarovaná elastická vsadka pod rukávy.
  • Trojdílná kapsa na zadním dílu.
  • Překrytý dlouhý zip.
  • Odepínací a voděodolný sáček na cennosti.
  • Spodní okraj dresu zakončený gumou se silikonovým proužkem zabraňující posunu.

cena: 1590 Kč

Objednávejte zde

Materiál SPINN

Zátažný, polyesterový úplet vyvinutý pro vysoce funkční sportovní oblečení. Jedná se o dvouvrstvou konstrukci lehké pleteniny, kde je rubová strana zhotovena ze speciálních mikrovláken, která účinně odvádějí pot do vrchní vrstvy. I při větší zátěži je zajištěn odvod potu a tím zaručena spokojenost každého sportovce. Výrobky z této pleteniny jsou velice vzdušné a příjemné na nošení.

složení: 100% Polyester

framáž: 125 g/m2


Cyklistický dres ELITE Spinn                                              dámská varianta

Střih navržený výhradně pro ženské křivky vyrobený z funkčního materiálu Spinn. Specifikace stejná jako u pánské varianty.

cena: 1599 Kč

Pro stanovení správné velikosti se řiďte obvodem hrudi. Pokud se hodnota nachází na hranici velikostí, zvolte raději větší velikost.

Objednávejte zde